Health, Beauty

Surirumah & Artis Sama Saja – Khairul Abdullah

Surirumah & Artis Sama Saja – Khairul Abdullah

Date: 2017-07-16 17:57

Video «Can Ubat alternatif help you jadikan zakar anda lebih besar»

sy nak kongsi la.. sy buka spa.. dulu masa buka minggu ptama n kedua ramai jg pengunjung kami.. kemudian selepas 6bulan selepas tu pelanggan mula berkurangan.. kemudian baru-baru ni pekerja sy terjumpa belalang di hadapan pintu spa kami yg telah mati.. belalang hijau..kata pekerja sy ada orang yg menghantar benda tak bagus.. dan pada hari mereka jumpa belalang tu pd hari tersebut juga tak da pelanggan masuk langsung ke spa kami..selalunya tak macam tu.. minta bantuan siapa7..

Ekzema bayi: sebab, simptom, rawatan dan krim - BabyCenter

nk tanya blh x..darah t lalu tinggi blh x k mungkinan seseorg itu akn m jadi lupa ingatan?x b mksd lupa ingatan terus..tp certain bnda dy mcm ke mcm tu??

KANSER HATI ( LIVER CANCER )

sy xtahu lah kenapa. tapi masa sy pergi jumpa ustaz kat Darul Syifa 8767 pun ustaz tu suruh sy wat benda yg sama. menghadap kiblat, lunjurkan kaki, sambil pejam mata. mulut pula jgn berhenti menyebut Allah, Allah, Allah sampai ustaz habis baca rukhyah mungkin utk kita tak terikut7 bacaan rukhyah ustaz.

Ujian Mengesan Jin Dalam Badan Anda | Cahaya Islam

salam,baru-baru ni saya hadapi tekanan darah hari check tekanan darah saya masih tinggi dan doktor memberi ubat jenis ada kesan sampingan selepas ini

Salam..on september ni saya akn ke osaka..saya nk tahu brp jam masa diambik utk ke tokyo by train,,dr osaka ke tokyo..tq saudara 🙂

terima kaseh untuk perkongsian ni..sy baru tahu tentang ruqyah ni kalau amalkan, boleh dijauhkan ke dgn makhluk7 ni? atau perlu berubat jugak?

Salam 6Malaysia.
Saya mempunyai satu kemusykilan berkenaan dgn pemberian Tablet Frusemide,Spironolatone & Hydrochlorothiazide dalam satu masa yang sama,adakah ianya dibolehkan atau tidak?Terima Kasih.

8. Psal penginapan saya cdangkan carilah apartment yg boleh muat 6 orang. Boleh cari kat atau (dijamin selamat) dan carilah yg berdekatan dengan stesen keretapi. Kos utk 6 aprtment utk muat 6 dewasa dan 8 kanak7 adalah sekitar RM555 utk 6 malam jauh lebih murah sekiranya duduk di hotel. Pastikan juga apartment tersebut ada dapur yg lengkap maka puan boleh masak dan jimat belanja makan kat luar.

ni adalah 8775 ujian 8776 mengesan jin dlm badan bukan amalan ruqyah dlm seharian. lebih kurang kalau saudari baca, teknik ni akan kurang keberkesanannya. saya ade bace, jin akan mula ambil pengaruh apabila minda kita dlm keadaan sedar/separa sedar. jadi dpt bayangkan tak tahap kesedaran kita kalau ikut bacaan ruqyah ni 🙂

salam,

sy brumur 78 tahun..doktor mengenal pasti tekanan darah sy tinggi apabila sy brumur lingkungan 69..semenjak pada hari itu sampai skrg sy diminta ambil perindropil 7mg stiap ari and kdang7 doktor tu nasihatkn sy minta ambil 9mg stiap hari..ikut pada bacaan masa kita follow up..sbnrya sy xpun ikut sangat jadual mkan ubat sy,mksudnya kdang7 smpai sminggu xambik ubat..kdg7 bacaan sy 655/95 kdg7 normal..

soalan sy kt sini sbnrya, apakah kesan dlm menjalankn hubungan seks dgn kadar sy mcamni..?? mungkinkah saya akn mengalami ejakulasi yg cepat dpd yg normal..?? ingin tahu, xlama lagi nk bina rumah tangga..

© Copyright 2017. Health, Beauty